Taustakuvia eri väreissä – jopa kyberavaruus-teemalla

Kotitapetti on erittäin monipuolinen verkkokauppa, joka tarjoaa laajan kattauksen taustakuvia eri väreissä ja teemoissa kotisi seinille. Voit halutessasi tapetoida kotisi jopa kyberavaruus-teemaiseksi! Ja ellei Kotitapetin valmiiden tapettien joukosta sattuisikaan löytymään juuri etsimääsi tapettia, voit myös hyödyntää sivuston näppärää valokuvatapettityökalua ja luoda omista kuvistasi juuri toivomasi kaltaisen tapetin. Luot helposti taustakuvia eri väreissä vinkkiemme avulla. Tämä onnistuu paljon helpommin ja nopeammin kuin ehkä uskotkaan!

Taustakuvia omista kuvista

Aivan ensiksi kannattaa tutustua Kotitapetin valmiisiin tapettivaihtoehtoihin. Valikoima on laaja ja esimerkiksi aiheita ja erilaisia värejä on tarjolla erittäin paljon. Ellei valmiiden vaihtoehtojen joukosta kuitenkaan löydy juuri sinun makuasi vastaavaa vaihtoehtoa, vaan haluat jotakin aivan uniikkia, kannattaa harkita taustakuvan teettämistä omasta, sinulle erityisen tärkeästä, valokuvasta. Voit luoda taustakuvia eri väreissä näppärällä työkalulla.

Lataa ensiksi toivomasi kuva Kotitapetin ainutlaatuiseen työkaluun. Kuvan valinnassa saat olla aivan niin ainutlaatuinen uniikki lumihiutale kuin haluat ja valita vaikkapa kuvan kyberavaruus-aiheisesta maalauksestasi tai muusta uniikista aiheesta. Ladattuasi valitsemasi kuvan Kotitapetin työkaluun sinun tulee antaa seinäsi mitat. Tämän jälkeen voit rajata kuvaa kehystä siirtämällä. Voit klikata kuvaa sekä siirtää työkalun kehystä valitsemasi kuvan yllä. Voit näin asettaa sen haluamaasi kuvan kohtaan. Kun uniikki tapettisi näyttää hyvältä, klikkaa se ostoskoriin ja Kotitapetti lähettää sinulle valmiin tapetin 4-5 arkipäivässä. Näin pääset ihan pian tuunaamaan kotiasi uudella uniikilla valokuvatapetillasi!

Leave a Comment